П'яний богородчанець виштовхнув з авто водія та викрав його машину


Сьогодні, 1 березня, поліцейські Богородчанського відділення поліції оперативно затримали 20-річного молодика, який побив знайомого та викрав його автомобіль.

До місцевого відділення поліції  близько половини другої години ночі  із заявою про  незаконне заволодіння його транспортним засобом звернувся 24-річний мешканець району, інформує прес-служба поліції.

Правоохоронці негайно виїхали на місце події. Під час спілкування з заявником з’ясувалося, що він разом з 20-річним знайомим напередодні разом розпивали алкогольні напої. Після цього потерпілий запропонував підвезти товариша з дівчиною додому. Проте дорогою між ними виник конфлікт, під час якого зловмисник декілька разів вдарив потерпілого та викинув його з автомобіля. Залишивши власника «вісімки» посеред дороги, викрадач авто поїхав у невідомому напрямку.

Слідчі затримали правопорушника в порядку ст.208 КПК України. Викрадену автівку поліцейські виявили на околиці села та  повернули власнику.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.289  (незаконне заволодіння транспортним засобом). Правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі.  На даний час вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання судом запобіжного заходу.