П'яний дебошир у івано-франківському кафе розбив кавоварку і пошкодив барну стійку


В Івано-Франківську близько восьмої години на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації в кафе по вулиці Вовчинецькій.

На місце події негайно було відправлено наряд групи затримання Державної служби охорони в складі старшого наряду прапорщика міліції Василя Волошина, сержанта міліції Андрія Крихівського та молодшого сержанта міліції Ярослава Крушевського.

В кафе до працівників ДСО звернувся адміністратор і повідомив, що до закладу зайшов невідомий чоловік в стані алкогольного сп’яніння і почав неадекватно поводитися. Після відмови бармена обслуговувати п’яного чоловіка, той відразу почав поводитись ще агресивніше - ображав працівників кафе, висловлювався нецензурною лайкою. А згодом ще й розбив кавовий апарат, електричний чайник та пошкодив барну стійку. Бармен кафе намагався заспокоїти невгамовного чолов’ягу, але той почав махати кулаками. Самотужки вгамувати горе-розбишаку працівникам закладу так і не вдалося, тому вони негайно викликали на допомогу наряд ДСО.

Держохоронці миттю затримали розбишаку. Ним виявився житель Івано-Франківська.

На місце події також було викликано слідчо-оперативну групу.

Затриманого правоохоронці доставили до міського відділу міліції. Наразі по даному факту проводиться перевірка. Сума матеріального збитку встановлюється.