П'яний прикарпатець біля автобазару у Павлівці намагався викрасти авто


Минулих вихідних до Тисменицького відділу поліції надійшло повідомлення від 36-річного жителя м. Яремче, який вказав, що самотужки затримав зловмисника, який намагався викрасти його автомобіль.

Прибувши на місце події, правоохоронці в ході проведення першочергових слідчих дій, встановили, що 21 січня біля 10:20 в с. Павлівка, Тисменицького району, неподалік автобазару, перебуваючи у нетверезому стані 20-річний житель Надвірнянщини шляхом пошкодження серцевини замка бокових дверей проник до салону автомобіля марки «Мітцубісі Пажеро-Спорт» та намагався незаконно заволодіти ним, однак був вчасно викритий власником, інформує прес-служба Нацполіції в області.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 15 та ч.1 ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років.

Читайте Бліц-Інфо в Telegram. Тільки найважливіші новини!