П'яний прикарпатець на пішохідному збив трьох дітей та втік


Порушник не зупинився і втік з місця ДТП. Поліцейські його розшукали і з’ясували, що керманич раніше судимий, а зараз перебуває у розшуку. Чоловіка затримано.

31 жовтня о 15:05 трапилася ДТП у Коломиї: Mercedes-Benz C 250 на пішохідному переході збив трьох дітей, інформує пресслужба обалсної поліції.

Поліцейські встановили, що водій транспортного засобу наїхав трьох неповнолітніх дітей і жінку, з якою вони йшли. Потерпілі переходили дорогу через пішохідний перехід, а водій наїхав на дітей і не зупинився. Після вчиненого керманич покинув місце аварії. Громадяни викликали «швидку» і поліцію. Слідчі на місці події знайшли праве дзеркало від автівки порушника, а за допомогою камер відеоспостереження встановили марку транспортного засобу і оголосили в розшук.

Щодо потерпілих, їм у медзакладі діагностували легкі тілесні ушкодження: у 7-річного хлопчика забій ноги, а у 8-річних дівчаток садна голови і долонь.

Близько 18 години автомобіль порушника розшукано і зупинено у с. Лісний Хлібичин завдяки групам реагування патрульної поліції Коломийського і Снятинського районів.

48-річний водій, мешканець Коломийського району, керував Mercedes-Benz у нетверезому стані. Більше того, чоловік раніше судимий за вчинення майнових злочинів, а наразі перебував у розшуку, бо не з’являється на судові засідання за злочин, вчинений згідно ч. 2 ст. 185 ККУ (Крадіжка, вчинена повторно). Через це чоловіка оперативники затримали у порядку ст. 208 КПК України, а за вчорашню ДТП і нетверезий стан за кермом патрульні склали на нього два адміністративні матеріали – за ч. 1 ст. 124 (ДТП) та ч. 4 ст. 130 (стан сп’яніння) КУпАП.

Затриманий раніше неодноразово притягався до адміністративної відповідальності, в тому числі і за керування автівкою у нетверезому стані.