П'ята конференція TEDxIvanoFrankivsk відкриє "іншу сторону" відомих спікерів


Сьогодні, 4 квітня, організатори розповіли про особливості TEDxIvanoFrankivsk 2019.

Подія стане п’ятою в Івано-Франківську. Цьогоріч відомі спікери розкриють учасникам свою "іншу сторону", інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Як зазначив проектний менеджер Михайло Джогола, перша конференція в Україні пройшла у 2009 році. Франківськ перейняв естафету у 2013 році.

"Конференція TEDx у місті відбудеться вже вп'яте. Ми є частиною великої сім'ї TEDx в Україні і світі та намагаємось щороку дивувати мешканців в гостей новими мотивуючими, цікавими і корисними виступами",- зазначив Джогола. 

Як розповіла ліцензіатка Христина Вінтонів, тему цьогорічної конференції спікери інтерпретуватимуть у двох напрямках: у центрі людина або напрям чи вид діяльності .

"Конференція "TEDxIvanoFrankivsk" відбудеться 15 червня в університеті Короля Данила. Планується 10-12 спікерів, імена яких повідомлятимемо поступово",- анонсує Вінтонів.

За її словами, спікери розповідатимуть про іншу сторону своєї особистості, невідому публіці.

"До нас завітає відома українська письменниця, поетеса Катерина Бабкіна, доктор філософії, доцент кафедри економіки Школи менеджменту Уезерзед при університеті Кейс Вестерн Резерв (США) Роман Шеремета та керівник ІТ-компанії Lotatech Андрій Черніков", - підкреслює Христина Вінтонів.

Слід зауважити, новинкою цьогорічної конференції буде обрання спікера за власними заявками. Для цього потрібно заповнити анкету. Прийом триватиме до 14 квітня.

Технічний координатор Олег Регуш розповів, що квитки на конференцію можна придбати від 5 квітня за посиланням. Ціна стартує від 400 гривень. Від 21 квітня до 15 травня вартість - 500 гривень. З 16 по 31 травня квитки коштуватимуть 600 гривень, з 2 до 14 червня - 700 гривень, у день конференції - 800 гривень.