Палій динозавра у франківському парку хоче відшкодувати збитки


Нещодавно динозавр з міського парку знову постраждав від рук вандалів.

Днями вночі група п’яних молодиків підпалили зуб динозавру. Тоді керівниця КП Центр розвитку міста та рекреації Руслана Василюк нарікала на бездіяльність поліції.

Втім, сьогодні, під час оперативної наради у міського голови  заступник начальника Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області Андрій Киричук зауважив, що розповсюджена інформація про бездіяльність не відповідає дійсності, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

"Було зазначено, що поліція приїхала на виклик і нікого не затримала. Насправді поліція приїхала ще до виклику на 102. У телеграм-чаті було повідомлення о 22:31, що поблизу динозавра є група осіб. Протягом трьох хвилин наряд поліції прибув туди. 23:09 вже був виклик на 102. Осіб встановлено",- пояснює Киричук.

У свою чергу, Руслана Василюк наголосила, що має відео з місця події, де помітно кульок з місця підпалу.

"Ідентифікували тільки одну особу, встановили прізвище. Не говоріть про це. Я хочу почути про дії, які були вчинені",- зауважила керівниця.

Перепалку зупинив заступник начальника міського відділу поліції Леонід Гончарук. За словами поліцейського, вдалось ідентифікувати двох осіб, їхні дані уже в міському відділку поліції. А чоловік, який палив лапу, хоче відшкодувати збитки. Тому днями пообіцяв звернутись до адміністрації парку.

До теми: У парку Франківська оселяться динозаври. Першого вже встановили

У франківському парку невідомі відламали лапу динозавру

Динозавру з парку відремонтували лапку. Франківців просять не торкатись до неї

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!