Паспортисти івано-франківського ЄРЦ у вересні-жовтні вже видали 5677 довідок


Найчастіше громадяни потребували довідки про склад сім’ї. Друге місце за популярністю у довідки для оформлення субсидій (близько 700). З питань приватизації житла звернулись 30 громадян. Оформленням цих документів займаються спеціалісти відділу по роботі зі споживачами КП «Єдиний розрахунковий центр».

«За результатами нещодавнього соціологічного опитування, яке буде за презентоване громаді ближчим часом, паспортна служба ЄРЦ оцінюється громадою найвище. Понад 40% мешканців задоволені якістю її роботи», – коментує директор КП «ЄРЦ» Вадим Войтик.

Оформлення довідок здійснюється з використанням єдиної автоматизованої системи. Видача довідок з питань реєстрації громадян – адміністративна послуга КП «ЄРЦ», що не потребує додаткової оплати.

Для обслуговування громадян працюють територіальні офіси ЄРЦ за адресами: вул. Мазепи, 185, вул. Галицька, 100, вул. Івана Павла II, 4 та центральний офіс по вул. Незалежності, 9. Спеціалісти та паспортисти ЄРЦ працюють щодня, крім суботи і неділі з 8 до 17 години, в понеділок і четвер – до 19:00.