Патрульні склали протоколи на нетверезих охоронців, які почергово керували однією автівкою


15 лютого франківські патрульні поліцейські отримали інформацію, що автомобілем Renault Logan приватної служби охорони керує нетверезий водій.

На вулиці Бандери патрульні поліцейські виявили автомобіль з орієнтування та зупинили його. За кермом сидів 21-річний водій - алкотестер показав 2,19 проміле алкоголю у його крові.

Шукаючи очевидців порушення, поліцейські дізналися, що кілька хвилин до зупинки автомобіля ним керував ще й інший водій. Відібравши пояснення у свідка, вдалося встановити, що за кермом їзив і пасажир.

Пасажиром виявився 27-річний працівник служби охорони. Він підтвердив, що також керував автомобілем і погодився пройти огляд на місці. Результат був позитивний - 2,08 проміле алкоголю у крові.

Обидва водії погодилися з результатами огляду, на обох патрульні склали протоколи по ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування у стані алкогольного сп'яніння).

Додамо, що орієнтування на автомобіль поліцейські отримали через повідомлення у Telegram. Повідомити про нетверезого водія можна анонімно за посиланням @ivanofrankivsk_130_bot .