Перша ліга: «Прикарпаття» завершило сезон на 10-му місці


Минулими вихідними у Першій лізі були зіграні поєдинки завершального - 30-го туру чемпіонату.

На вихід у плей-офф УПЛ претендували три команди, які мали по 51 очку - "Колос", "Волинь" і "Металіст 1925". Доля двох путівок у перехідні матчі з клубами Прем'єр-ліги вирішувалась у Ковалівці, Горішніх Плавнях та Краматорську, йдеться на сайті Прикарпаття.

У підсумку, "Колос" здобув вдома переміг "Оболонь Бровар" з рахунком 3:2 і фінішував другим, набравши 54 очки. "Волинь" на виїзді зіграла в нульову нічию з "Гірником-Спорт", однак осічкою конкурента "Металіст 1925" не зміг скористатися, залишившись на четвертому місці після гостьової поразки від "Авангарда" (0:1). Краматорці фінішували п'ятими, знову оновивши власний історичний рекорд.

Достроковий чемпіон Першої ліги "Дніпро-1" завершив сезон на мажорній ноті, на виїзді перегравши "Миколаїв" - 2:0. А "Рух" з двозначним рахунком 10:1 вдома розгромив "Суми", втім цього результату не вистачило господарям, щоб обійти "Прикарпаття" у підсумковій турнірній таблиці. Івано-франківці виконали своє завдання на цей сезон, фінішувавши на 10-му місці (34 очки - 10 перемог, 4 нічиї, 14 поразок). У заключній грі чемпіонату "Інгулець" і "Балкани" голів не забивали і завершили на сьомій та восьмій позиціях відповідно.

Перша ліга. 30-й тур
Зірка - Агробізнес -:+
Миколаїв - Дніпро-1 - 0:2         
Колос - Оболонь Бровар - 3:2
Рух - Суми - 10:1        
Гірник-Спорт - Волинь - 0:0        
Авангард - Металіст 1925 - 1:0        
Інгулець - Балкани - 0:0

Підсумкова турнірна таблиця