Перші "просвітлення" від Івано-франківського Держказначейства


Минулий тиждень для казначейства був «щасливий».

Про це на оперативній нараді у міськвиконкомі зазначила начальник міського фінансового управління Вікторія Сусаніна, повідомляє кореспондент «Бліц-Інфо».

За її словами, за тиждень до міського бюджету міста Івано-Франківська було проплачено  3,7 мільйони гривень міським  управлінням Держказначейства, проте, борги надалі залишаються.

«Той тиждень був щасливий. На потреби капітального ремонту доріг виділено 1,6 мільйона гривень та 1 мільйон гривень  на поповнення  фонду комунальних підприємств, все решти  капітальні видатки. Наразі ще залишається 17 мільйонів коштів міського бюджету, з яких 8, 5 мільйонів – це кошти на ремонт доріг», - зауважила пані Сусаніна.

А начальник управління Держказначейства в  Іван-Франківську Володимир Косик запевнив першого заступника міського голови, що надалі казначейство проплачуватиме кошти згідно фінансових підкріплень. Крім того пан Косак наголосив, що заборгованості перед комунальними підприємствами міста з проплати коштів за захищеними статтям Держказначейство немає.