Під комунальний автобус у Франківську вибігла дитина


11 вересня 2019 року о 9.08 год. на вул. Короля Данила трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю автобуса КП "Електроавтотранс" ІФ

Причиною інциденту стало раптове вибігання на проїжджу частину дитини молодшого шкільного віку в невстановленому для цього місці. Водій змушений був здійснити екстрене гальмування. Лише це та його вчасна реакція дозволило уникнути наїзду на пішохода, що могло мати надзвичайно тяжкі наслідки.

Однак, в результаті гальмування двоє пасажирів автобуса зазнали травм. У зв’язку з цим правоохоронні органи розпочали розслідування даного інциденту.

 КП "Електроавтотранс" ІФ звертає увагу всіх учасників дорожнього руху, якими є і пішоходи - необхідно неухильно дотримуватись правил дорожнього руху.

"Особливо хотілось би звернутись до батьків дітей дошкільного та шкільного віку ретельно пояснювати небезпеку, на яку ваші діти можуть наражати себе, пасажирів, водіїв, інших учасників дорожнього руху через нехтування елементарними правилами безпеки на дорозі", - зазначають у комунальному підприємстві.

Водночас, у КП "Електроавтотранс" ІФ вважають професійними дії водія та повністю підтримує їх. Він зумів в складній ситуації не допустити наїзду на пішохода, яким, крім того, ще й була дитина. Дані з відеореєстратора та камери відеоспостереження салону надано компетентним органам.