Під високим замком: У Франківську пройде перегляд польського кіно


Лише трохи більше тижня залишилося до початку 7 Перегляду сучасного польського кіно „Під Високим Замком” в Івано-Франківську.

Показом „Тихої ночі”, найкращого польського фільму 2017 року розпочнеться улюблений кінозахід жителів столиці Прикарпаття.

"Обсипаний нагородами фільм режисера Пйотра Домалєвськєґо – це однак лише частина айсберга кіноатракціонів, які ми приготували для Глядачів у цьому році. Бо буде ностальгічно і весело, задумано і цікаво, історично і дуже сучасно – а все це поєднано однією спільною ниткою, якою є найкраща якість характерна для десятиліть польського кіномистецтва",- зазначають організатори.

"Адже 35 гривень за квиток – це не надто висока ціна як на „Податок на кохання” – а податки, як ми знаємо, свята справа. Листопадова, проведена у кінотеатрі „Тиха ніч” точно не буде для Вас – ми обіцяємо – причиною „Панічного нападу”. Ідучи до кінотеатру Ви також не потрапите в „Трабли”, як загублений мандрівник або „Аутсайдер”.

„Поміж слів”, які попливуть до Вас із срібного екрану і кольоровими „Листами до М3” Ви почуєте, як „Птахи співають в Кіґалі”, а „Людина з магічною коробкою” спричинить, що час проведений з 7 ПСПК буде просто „Найкращий”. А отже як? Ви „Готові на все”?", - пишуть організатори.