Підозрюваного у вбивстві "Шелепа" відпустили під домашній арешт


1 листопада поліція затримала 25-річного мешканця Івано-Франківська, якого підозрюють у вбивстві 60-річного Андрія Шелепіна на прізвисько "Шелеп".

Нагадаємо, у неділю, 30 грудня минулого року близько 14:00 в середмісті Івано-Франківська застрелили чоловіка. За словами очевидців, чоловік йшов вулицею, а потім впав. Спочатку вони подумали, що трапилось ДТП, адже поруч проїхало авто. Втім, потім побачили сліди від вогнепальних ран. 60-річний чоловік помер ще до приїзду медиків та поліції, а нападники втекли з місця нападу на автівці темного кольору.

Як встановили слідчі, умисне вбивство було вчинено на замовлення та ретельно заздалегідь сплановано. Під час підготовки до вчинення злочину, виконавці придбали зброю та автомобілі, аби спостерігати за потерпілими.
 
"На даний час, одній особі повідомлено про підозру в умисному вбивстві,  вчиненому на замовлення, способом, небезпечним для життя багатьох осіб, за попередньою змовою групою осіб, а також незаконному поводженні зі зброєю, за що передбачено кримінальна відповідальність за п. п. 5, 11, 12, ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 263 КК України", - повідомляє прокуратура.

Напередодні слідчий суддя Івано-Франківського міського суду визначив підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. 
 
Прокуратура не погодилась із рішенням суду першої інстанції та подала апеляцію. Про це пише пресслужба прокуратури Івано-Франківської області