Після "трупа на Майдані" Олійник лякає переодягненими провокаторами


Депутат Партії регіонів Володимир Олійник начебто має інформацію, що провокатори хочуть зчинити бійку на Майдані, переодягнувшись "беркутівцями".

Про це повідомляє прес-служба партії, пише УП.

За словами регіонала, "група екстремістів" посилено шукає форму "Беркуту", щоб переодягнутись і "дискредитувати" спецпідрозділ.

"Напередодні вихідних ці особи хочуть спровокувати бійку за участі "Беркуту"… і з цією метою вони інтенсивно шукають форму спецпідрозділів", - поділився "достовірною" інформацією регіонал.

Він думає, що провокатори перевдягнуться у форму і влаштують "локальну бійку", "звіряче побиття громадян і, можливо, навіть журналістів".

"Влаштована бійка має бути обов’язково зафіксована на відео для того, щоб продемонструвати її всій Україні... Причому планується обрати найжорсткіші методи побиття, щоб показати найнеймовірнішу агресію", - розповів однопартієць Чечетова.

На його думку, це потрібно для того, щоб дискредитувати режим Януковича і спецпідрозділ, який був задіяний у жорстокому розгоні мирної акції на Майдані.

Олійник також зазначив, що з відповідною заявою він уже звернувся у Міністерство внутрішніх справ.

Як відомо, раніше Володимир Олійник заявляв про те, що у нього є інформація, що опозиція готується "знайти" на Майдані труп і звинуватити у вбивстві владу.

Відомство Захарченка тоді також провело перевірку інформації нардепа.