Поблизу Франківська рятувальники і водолази другу добу шукають зниклого чоловіка


Про це інформує управління з питань цивільного захисту ОДА.

29 травня о 14.50 до оперативно-координаційного центру УДСНС в області поступило повідомлення від жителя с. Крихівці Івано- Франківської міськради, про те, що його син гр., 1978 р.н., зранку 28 травня пішов в лісову місцевість с. Загвіздя, с. Підлісся Тисменицького району та станом на 14.50 годину до місця проживання в с. Крихівці не повернувся.

О 15.40 для проведення пошукових-рятувальних робіт залучено Івано-Франківське пошуково-рятувальне відділення (5 чоловік, 3 одиниці техніки, (в тому числі “БОГУН”), кінологічне відділення (4 чоловік, 2 собаки), оператор УДСНС в області на оперативному автомобілі Л-200 ( 2 чоловік, 1 одиниця техніки), МОГ Тисменицького РВ УДСНС в області (2 чоловік, 1 од. тех.), працівники поліції (3 чоловік, 1 од. тех.).

О 16.40 особовий склад приступив до пошукових робіт. О 17.20 поступила додаткова інформація від очевидця, який попередньо бачив громадянина, що заходив в р. Бистриця Солотвинська, (рівень води становить близько 1,5 м.). На даний час свідок знаходиться з працівниками кінологічного відділення та вказує їм на можливе місце, де він бачив в останнє громадянина, щодо якого здійснюються пошукові заходи.

Додатково о 17.25 направлено відділення водолазно-рятувальних робіт УДСНС в області (6 чоловік, 2 одиниця техніки). Всього до пошукових робіт залучено 22 чоловік, 8 одиниць техніки. Станом на 22.00 29 травня рятувальниками Івано-Франківського  пошуково-рятувального відділення та кінологічного відділення проведено обстеження берегів та прибережної зони по обидві сторони річки на відрізку 6 км. Відділенням водолазно-рятувальних робіт проведено обстеження акваторії дна річки довжиною 600 м., особу не знайдено.

У зв'язку з настанням темної пори доби та за рішенням керівника з ліквідації наслідків надзвичайних подій, пошукові роботи призупинено. 30 травня о 09.00 год. поновлено проведення пошукових робіт на р. Бистриця-Солотвинська в районі с. Загвіздя Тисменицького р-ну. До робіт залучено всього 27 чололовік, 6 одиниць техніки. Станом на 19.00 год. 30 травня рятувальниками Івано-Франківського ПРВ та кінологічного відділення проведено обстеження берегів та прибережної зони по обидві сторони річки протяжністю 16 км та за допомогою катамарана обстежено 27 км водного дзеркала від с. Підлісся до с. Клузів Тисменицького р-ну. Відділенням водолазно-рятувальних робіт за допомогою човна проведено обстеження 10 км водного дзеркала від с. Підлісся Тисменицького р-ну до м. Івано- Франківськ. Особу не знайдено, пошукові роботи призупинено та буде продовжено зранку 31 травня.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!