Поєднання минулого з сучасним: Інтернет-провайдер подарував франківцям новий мурал


Йти вперед, досягати нових вершин, пам’ятаючи про своє походження - одна з головних цілей компанії UTeam Internet Service Provider.

Відомо, що наше життя - це спілкування, яке тільки видозмінюється часом, а час - невловимий ритм пульсу людського тіла.

"Наша команда не забуває про минуле, однак і не випускає з рук майбутнього. Головний пріоритет компанії – наші користувачі! Тому ми завжди створюємо щось нове для рідних нам людей. Створюємо нове для рідного Івано-Франківська. Найкращий подарунок для міста - його оновлення, тому саме для Вас ми підготували дещо прекрасне", - кажуть в компанії UTeam.

Родина художників-муралістів Yuriy Pitchuk та Марта Пітчук створили новий мурал поблизу офісу компанії, на вул. Тролейбусна, 4.

Юрій разом з дружиною Мартою вже створили цілий цикл муралів, де жінки зображені в українських стародавніх строях, ця робота є продовженням циклу, однак дещо видозмінена.

"Завдяки цьому виду сучасного мистецтва ми хочемо виразити свою вдячність та всю любов, яку наша команда відчуває до свого міста, адже ми працюємо саме на його території та для його мешканців. Мурал від компанії "ЮТІМ" показує жінку минулого з елементами прогресивного сучасного. Поєднання автентичної краси, ніжності з швидкістю та якістю - щоденна робота нашої команди", - запевняють в компанії.

Світлина від UTeam Internet Service Provider.