Поки на сході воюють, в Івано-Франківську - співають та танцюють?


Травень для Франківська місяць більш ніж цікавий. Стільки подій, можна й не встигнути скрізь. Та чи варто розважатися й веселитися тоді, коли інша частина країни воює?

Місяць і справді перенасичений подіями. З перших днів травня проводяться фестивалі, святкування, концерти. Про це «говорять» й розклеєні по цілому місті плакати, які із кожного стовпа «закликають» відвідати певний захід. Хоча й деякі розважальні заходи в місті скасували, все ж більшість концертів, зокрема відомих артистів – за розкладом.

Протягом теплих весняних днів на терени області приїжджають «ТНМК», Ані Лорак, Арсен Мірзоян, Брати Борисенки і ще багато інших виконавців. Як відомих, так і не зовсім. Концерти розплановані майже нащоднень і відбуватимуться в різних закладах та частинах міста.

Кореспондент «Бліц-Інфо» вирішив поцікавитися цінами на квитки і соціальною активністю містян. Тож на різні заходи ціни різняться. Очікувано найдорожчими є квитки на Ані Лорак – до 400 гривень, незважаючи на те, що дійство відбуватиметься на стадіоні «Рух». Хоча, як зазначають в касі – квитки не дуже охоче купують. Можливо, містяни свідоміші за тих же артистів, що з бажанням заробити їдуть на захід країни. Адже нині на сході та півдні збагатитися уже не можна.

Тож чи доцільно в місті проводити розважальні заходи мало не щодня? Може слід перенести їх, як акт солідарності, на інший, спокійніший час. Принаймні на час, коли ситуація стане певнішою чи більш-менш стабілізується. І невже гучні слова «Єдина країна» - пусті для деяких людей?