Поки смерть не розлучить: Трагічна історія кохання зіркової франківки Тіни Кароль


Про кохання зазвичай говорять у позитивному ключі: на думку відразу спадають романтичні історії про вічне почуття і, як правило, з продовженням у вигляді міцної сім'ї.

Ми часто обговорюємо романи відомих особистостей, які служать прикладом ідеальних стосунків для сотень, або навіть тисяч людей. Їхні почуття часом підігріті променями софітів і слави, їхня яскравість досягає апогею і весь світ стежить із захватом за подіями, що розгортаються по той бік екранів, але… Далеко не завжди подібні історії завершуються “хепі ендом”. OBOZREVATEL згадав трагічні любовні історії в українському шоу-бізнесі, які здатні зворушити до сліз.

Так, втрата коханої людини — мабуть, одна з найстрашніших трагедій, які можуть трапитися в житті. У таких випадках багато хто згадує знамениту фразу “поки смерть не розлучить нас”. Але і вона іноді не здатна зруйнувати те, що так старанно будувалося цілими роками. І хоча деякі зірки втратили найдорожчих і найближчих, вони як і раніше зберігають пам’ять про них завдяки своїй творчості.

Тіна Кароль та Євген Огір

 Українська поп-діва Тіна Кароль досі плаче, згадуючи свого чоловіка Євгена Огіра. Їхня трагічна історія 6 років тому вразила не тільки українців, а й була на слуху далеко за межами країни.

Тіна Кароль та Євген Огір

У 2007 році артистка шукала продюсера і знайшла його в особі Євгена. Їхні стосунки швидко переросли з професійних у дружні, а з дружніх — у велике і світле кохання. У січні 2008-го року вони таємно від усіх розписалися, а через півроку повінчалися у Києво-Печерській Лаврі. Під час таїнства у Тіни від свічки загорілася фата, а напередодні у хімчистці ледь не загубили її весільну сукню. Лише за кілька років артистка побачила в цих подіях поганий знак. Тоді ж, 11 років тому, на подібні дрібниці закохані не звернули уваги.

Тіна Кароль та Євген Огір

У 2008 році Кароль народила Євгену сина Веніаміна. Пара була щаслива і була прикладом практично ідеальних сімейних стосунків для багатьох українців до того часу, як чоловіку поставили страшний діагноз — рак шлунка.

25 січня 2012 року свій день народження Тіна святкувала в палаті хворого чоловіка. Протягом півтора років хвороби чоловіка Тіна воліла не розповідати про те, що трапилося, і вже тим більше не скаржитися на труднощі. Артистка продовжувала виступати, брати участь в різних вокальних телепроектах, а під час своїх концертів нерідко плакала просто на сцені.

Тіна Кароль та Євген Огір

Незадовго до смерті коханого Кароль презентує пісню “Помню”, яка була написана після того, як німецькі лікарі повідомили про рецидив хвороби і винесли невтішний вердикт. 28 квітня 2013 року Євгена Огіра не стало. В цей час Тіна Кароль працювала, виступаючи у Запоріжжі. Його поховали на Берковецькому кладовищі. Співачка довго зберігала мовчання: зникла на деякий час зі сцени, почала вести усамітнений спосіб життя. Пізніше вона зізналася:

“Ми все одно вірили, боролися… Ми стали ближчі одне одному, не могли наговоритися. Мені здавалося, що силою своєї любові зможемо перемогти хворобу. Але знову трапився рецидив. Жені ставало все гірше і гірше… Я лежала поруч із ним на ліжку і тримала за руку. При цьому він наполягав, щоб я не відмовлялася від запланованих концертів. Я не могла його не слухати”.

Тіна Кароль та Євген Огір із сином Веніаміном

Пізніше артистка зізналася, що довгий час вона жила за планом Євгена. Виявляється, перед смертю Огір написав Тіні план, за яким їй слід було жити після його смерті. Співачка не раз висловлювала думку про те, що рак — гуманна хвороба, яка дає час на планування майбутнього без людини, прощання і спілкування.

На згадку про свого чоловіка вона презентувала фільм під назвою “Сила любви и голоса”. Всі свої пісні, кліпи та нагороди відтоді Кароль негласно присвячує Євгену.