Полігон ТПВ, авто, балкони та сміття горіли на Прикарпатті


За минулу добу в області зареєстровано 20 пожеж. Про це інформує управління ДСНС в Івано-Франківській області.

20 квітня о 07:03 в Івано-Франківську на вулиці Коновальця виникла пожежа сміття. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем не встановленою особою.

20.04.209 о 20 квітня 0 07:48 у місті Калуш на вулиці Сівецькій виникла пожежа на балконі житлової квартири. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку. На пожежі врятовано житлову квартиру. Причина виникнення пожежі встановлюється.

20 квітня о 09:07 у місті Тлумач виникла пожежа побутового сміття на полігоні твердих побутових відходів окремими осередками площею. Причина виникнення пожежі встановлюється.

20 квітня о 10:39 у місті Тисмениця виникла пожежа побутового сміття на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі – не обережне поводження з вогнем не встановленою особою.                                

20 квітня о 15:17 у селі Черче Рогатинського району виникла пожежа сміття та дерева на території кладовища. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

20 квітня о 17:51 в Івано-Франківську на вулиці Симоненка виникла пожежа на балконі житлової квартири. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку. На пожежі врятовано житлову квартиру. Причина виникнення пожежі встановлюється.

21 квітня о 01:24 у місті Івано-Франківськ на вулиці Мазепи виникла пожежа побутового сміття. Попередня причина виникнення пожежі – не обережне поводження з вогнем не встановленою особою.        

21 квітня о 04:06 у селищі Заболотів виникла пожежа легкового автомобіля  марки «ГАЗ-24» (Волга) на території приватного господарства. Вогнем знищено легковий автомобіль. На пожежі врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.