Поліцейські охорони затримали крадія, перш ніж про крадіжку заявив власник


За скоєння даного злочину, чоловікові доведеться відповісти, згідно чинного законодавства.

Інцидент стався, у Надвірній, близько 5-ї години ранку. Під час патрулювання по вулиці Кармелюка, співробітники поліції охорони побачили невідому особу з великою спортивною сумкою. Чоловік, помітивши службовий автомобіль поліції охорони, помітно занервував, що викликало підозру в правоохоронців, а згодом почав втікати. Дану особу було затримано.

Оглянувши вміст сумки, правоохоронці, виявили електроінструменти, придбання, яких чоловік пояснити не зміг. Затриманого доставили до Надвірнянського відділу поліції для встановлення анкетних даних. Ним виявився 45-річний місцевий житель, як згодом з’ясувалось раніше судимий за аналогічні злочини.

А, близько опівдня, по лінії 102 поступило повідомлення про те, що невідома особа шляхом вільного доступу з подвір’я заявника, викрала газонокосарку та інші інструменти. Проведеними розшуковими заходами встановлено, що даний злочин вчинив підозрюваний, якого вночі затримали поліцейські охорони, адже, газонокосарка була, одним з інструментів, які виявили у сумці затриманого.

У вчиненому підозрюваний зізнався. Тепер чоловікові доведеться відповісти за скоєння даного злочину, згідно з чинним законодавством.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!