Поліцейські розслідують смерть франківки, яка травмувалась в горах


В межах розпочатого кримінального провадження правоохоронці встановлюють обставини події, що трапилася на Верховинщині.

У четвер, 21 травня о 19:13 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що у Верховинському районі зі скелі обвалилася жінка. Потерпілу на ношах, з численними травмами, було доправлено до села, але медики констатували смерть жінки. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції в області.

Слідством встановлено, що група туристів на Чорногірському хребті в районі урочища «Гаджина» гори Шпиці виявила травмовану жінку та одразу викликала допомогу. Рятувальники і волонтери прибули о 22:10. 58-річну жінка перебувала у важкому стані. О 03:45 франківку доставлено до с. Бистрець, але жінка уже була без ознак життя. Правоохоронці з’ясували, що жінка приїхала на відпочинок в гори і поселилася із знайомими у вище вказаному селі. Того ж дня, коли травмувалася, вона не пішла в гори із товаришами, а залишилася в котеджі. Опісля в обідню пору самостійно вирішила здійснити сходження на гору Шпиці. Ввечері її травмованою виявили інша група туристів.

Наразі поліцейські кваліфікують цей випадок за ч. 1 ст. 115 ККУ з відміткою «нещасний випадок». В ході досудового розслідування правоохоронці з`ясують всі обставини.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!