Помер молодий мотоцикліст, який потрапив у жахливу аварію неподалік Франківська


Аварія сталася 24 червня в селі Угриневі. Після ДТП водій мотоцикла потрапив в реанімацію. Сьогодні, 30 червня, він помер.

Нагадаємо, 44-річний мешканець Івано-Франківська, керуючи автомобілем “Citroen”, виїжджав із стоянки на дорогу державного значення Н-09 сполученням “Мукачев -Львів”. Здійснюючи маневр розвороту, керманич не надав перевагу в русі водію мотоцикла “BMW”, через що відбулося зіткнення транспортних засобів.

У результаті ДТП водію мотоцикла діагностували політравму. Водії були тверезі.

За інформацією МІСТА, 22-річний водій мотоциклу потрапив в реанімацію. Небайдужі і мешканці села Клузів збирали допомогу потерпілому внаслідок аварії. На жаль, сьогодні, 30 червня, хлопець помер, так і не вийшовши  з коми.

Попередньо ще до смерті водія мотоцикла за цим фактом розпочато кримінальне провадження передбачене ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п’ятисот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Слідство триває.