Порвав куртку та сумку: Водій машрутки "Франківськ - Калуш" силою виганяв жінку


Причиною конфлікту стало прохання старшої пані зупинитись їй біля села Павлівка, що на Калуській трасі.

На це водій сказав пасажирці покинути автобус. А коли вона відмовилась, застосував силу. Як наслідок, водій розірвав жінці замок на куртку та пошкодив сумку. Про це в мережі розповіла пасажирка цього ж рейсу Mariana Lin.

"Друзі, хочу вам розказати історію, яка сталася 23 лютого вранці в Івано-Франківську.  Водій маршрутки, напрямок Івано-Франківськ--Калуш, о 8.45 виганяв пенсіонерку з маршрутки і при цьому приміняв силу, порвавши куртку і сумку жінки, похилого віку. Вона категорично відмовилась виходити, так як маршрутка проїжджає попри Павлівку, де жінка просила водія зупинитись. Він, ігноруючи її прохання, поїхав дальше. Зупинився ( на прохання інших пасажирів) аж в Майдані, де вона вийшла і звідти їй прийшлось добиратися "автостопом", - написала прикарпатка у спільноті Типовий Калуш.

За словами небайдужої, після дзвінка до диспетчера Івано-Франківського вокзалу, з'ясувалось, що прізвище водія Друк. Вона додала, що водій при посадці людей, на автостанції Івано-Франківська збирав гроші за проїзд, і білети не видавав.

"Хоча вони мали купувати їх  в касі. Тепер питання: чи дійшли ті гроші до людей, на яких він працюю,  чи пішли йому в кишеню?", - риторично цікавиться дівчина.

Слід зауважити, у коментарях калушани пишуть, що цей водій неодноразово ображав пасажирів та відмовлявся брати їх у автобус, якщо вони їдуть не до кінцевої.

Читайте Бліц-Інфо в FacebookTelegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!