“Потрібно зупинити “русскую весну”: Ярош іде до ВРУ у списку “Свободи”


Найкращим антивірусом від вірусу промосковського реваншизму є український націоналізм. Тому націоналісти обов’язково мають бути представлені у Верховній Раді і мати там потужну фракцію.

Таку думку в мережі висловив командувач Української добровольчої армії, екс-керівник “Правого сектора” Дмитро Ярош.

“Досягнути цього націоналісти можуть тільки об’єднавшись на чітких ідейних, програмових та моральних засадах. Наскільки я знаю, процес об’єднання в націоналістичному середовищі успішно йде і українці будуть мати можливість віддати свої голоси за список об’єднаних націоналістів. В Україні йде війна, тому треба лишити у минулому розбіжності, непорозуміння, нездорові амбіції та показати всій нації приклад єднання перед загрозою ліквідації нашої абсолютної цінності – Держави”, – впевнений Ярош.

Як підкреслив командувач УДА, площадкою для єдиного націоналістичного списку має стати Всеукраїнське об’єднання «Свобода».

"Я підтримую націоналістичний об’єднавчий процес і дав згоду балотуватися на цих дострокових виборах по списку об’єднаних націоналістів. Українці! Зупинили ворожу «русскую весну» у 2014-му, зупинимо спроби російського реваншу у 2019-му. Чим більше буде націоналістів у парламенті, тим менше крові проллється на Фронті”, – написав Дмитро Ярош.