Повітряні кулі та пивний драйв: На Німецькому озері розгорнуть триденний фестиваль


Незабаром на території Німецького озера пройде фестиваль драйву та хорошої музики "Pasichna drive".

З 9 до 11 серпня франківців та гостей міста чекає триденне дійство, де кожен зможе задіяти себе у різнопланових видах відпочинку, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

За словами одного із організаторів заходу Романа Дорожківського, програма фестивалю включає в себе багато локацій. Це зокрема тусовка байкерів та роверистів, концерт виконавців та гуртів, польоти на повітряних кулях, українська дискотека, приготування та продаж страв традиційної кухні, забави на воді, пінна вечірка, конкурси для сім’ї та пивний драйв.

«Такого на озері ще не було. На острові буде три повітряні кулі і всі зможуть піднятись на висоту п’ятдесят метрів і побачити місто на долоні. Будуть байкери, велосипедисти та атракції на воді. У п`ятницю та суботу у нас також пройде фестиваль фарб. Саме зараз до міста їде 200 кілограмів фарб»- розповідає Дорожківський.

Крім фестивалю фарб для дітей влаштовуватимуть різноманітні конкурси. Також на території озера встановлять атракціони.

Музикант та засновник музичного явища “ Пенсія” Ярема Стецик додав, що на концертному майданчику виступлять відомі гурти «Брати Станіславова», «Пенсія», «Кораллі», «Барви», «Медовий полин», «Не лізь, бо вб’є», «Los Colorados” та зірка - сюрприз.

Фестиваль стартує 9 серпня о 19:00.

Світлина від Руслан Марцінків.