Працівник ДАІ, що спостраждав від вибуху петарди під час акції в Івано-Франківську, знаходиться на амбулаторному лікуванні


Як уже повідомлялось, 4 липня в Івано-Франківську на вулиці Сахарова перед будівлею УМВС в Івано-Франківській області проводилась мирна акція «Ще трохи і вибухне!».

 Її учасники вимагали відставки міністра внутрішніх справ та чесного розслідування справи про зґвалтування жінки з Врадіївки.

За словами представників  УМВС в Івано-Франківській області, під час акції один із пікетувальників використав піротехніку. Внаслідок вибуху, працівник ДАІ Роман Барчук,  отримав термічний опік гомілки 2-го ступеню.

Як повідомили кореспонденту «Бліц-Інфо» в секторі зв’язків з громадськістю УМВС в Івано-Франківській області, зараз інспектор дорожньо-патрульної служби перебуває на амбулаторному лікуванні.

«Даний факт занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. З цього приводу проводиться перевірка. Та кримінальну справу через ці хуліганські дії порушувати не будуть», - повідомили правоохоронці.