Працівники комбінату спортспоруд Бурштинської ТЕС нарікають на затримку зарплат


Голова обласної ради Олександр Сич провів прийом громадян з особистих питань. Традиційно, він відбувся у третій понеділок місяця.

З власними проблемами до очільника вищого самоврядного органу влади області звернулося більше десятка людей, пише прес-служба облради.

У розмові з керівником депутатського корпусу виборці наголошували на актуальності відродження слави міста Галич, зокрема шляхом надання йому статусу міста обласного значення, просили фінансового сприяння у виданні книги за матеріалами дисертації та виданні збірки патріотичних пісень. Окрім цього люди зверталися за наданням адресної матеріальної допомоги на дороговартісне лікування.

Водночас, підтримки просили представники фізкультурно-спортивного товариства "Спартак", яке має увійти до складу обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи із зимових видів спорту, а також колектив комбінату спортивних споруд Бурштинської ТЕС. Останні наголошували на необхідності утримання соціальної інфраструктури та виплати заборгованої заробітної плати працівникам комбінату.

Порушені під час прийому громадян питання будуть взяті на контроль та спрямовані у відповідні підрозділи виконавчої і представницької влади для вжиття необхідних заходів. Кожний заявник у місячний термін отримає відповідь про стан вирішення його проблеми, за винятком тих, на які надано усні роз’яснення під час прийому.