Працівники Міндоходів привітали школярів Прикарпаття з Днем знань


В урочистостях з нагоди початку нового навчального року, які відбулися 1 вересня, взяли участь керівники органів доходів і зборів області, адже виховання податкової культури підростаючого покоління є одним з пріоритетів в роботі міндоходівців.

Зокрема, школярів Черніївської загальноосвітньої школи Тисменицького району привітали заступник начальника інформаційно-комунікаційного відділу ГУ Міндоходів в області Мар’яна Мороз та начальник Тисменицької ОДПІ Степан Негрич.

«День знань став по-справжньому родинним святом й  насамперед для тих, хто вперше у житті переступає поріг школи, для тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками і вчителів, які щоденно віддають їм свої знання, -  зазначив керівник податкової інспекції.

Посадовець підкреслив важливість навчання податкової грамотності та виховання податкової культури з шкільних років. З цією метою працівники органів доходів і зборів проводять різного роду заходи роз’яснювального характеру з майбутніми платниками податків. Це і лекції в навчальних закладах з основ податкових знань, тематичні конкурси, презентації тощо.

Приємним сюрпризом для учнів та педагогічного колективу школи став подарований учбовому закладу сучасний комп’ютер, який, на думку міндоходівців, стане у нагоді школярам.