Прес-конференція хресної дороги


9 квітня о 11 годині в конференц-залі Івано-Франківського Архієпархіального Управління (вул. Василіянок, 64) відбудеться прес-конференція з нагоди проведення Хресної Дороги вулицями Івано-Франківська присвячену Року родини.

Вже стало доброю традицією в часі Великого посту йти вулицями нашого міста молитовною ходою, ведені Хресним переможним знаменням. Щороку Хресна Дорога вулицями Івано-Франківська збирає щораз більше охочих спільно помолитися до Господа в своїх наміреннях. Цьогоріч Митрополича Хресна Дорога вулицями Івано-Франківська відбудеться у неділю - 14 квітня. Молитовна хода розпочнеться о 14:00 год. від парафії Царя Христа (мікрорайон Майзлі), що на вулиці Незалежності, та пройде до Архікатедрального Собору Воскресіння Христового УГКЦ. Очолить молитву Архієпископ і Митрополит Владика Володимир Війтишин.

У ході візьмуть участь представники влади, родини загиблих учасників АТО/ООС, військослужбовці, семінаристи, студенти та школярі, працівники різних галузей та віряни Івано-Франківська. Всі вони почергово нестимуть хресне знамення, ідучи від стації до стації.

В цьому році Хресна Дорога вулицями Івано-Франківська відбудеться з нагоди Року Родини, а головним наміром же залишиться прохання до Господа за мир в Україні.

Участь у прес-конференції візьмуть:

• Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин;

• Синкел у справах духовенства та священичих родин митр. прот. Олег Каськів;

• Ректор Духовної семінарії прот. Олесь Будзяк;

• Ігумен і парох храму Царя Христа прп. о. Йосафат Хаймик, ЧСВВ;

• Голова комісії у справах родин о. Юрій Прилепський.