Прес-конференція моновистави "Про що мовчать чоловіки..."


10 травня о 12:00 в обласній філармонії імені Іри Маланюк відбудеться прес-конференція до прем'єри моновистави у жанрі stand-up комедії «Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER» в Івано-Франківську.

«Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER» - це моноспектакль, у якому намагаються примиритися дві галактики, два простори – Чоловік та Жінка. Глядач, сміючись від початку до завершення вистави, під завісу виявляє, що легко відповів для себе на запитання «Як змиритися та ужитися зі своєю другою половинкою?». Не дарма «Дикун» настільки відомий та популярний у всьому світі!

Це є веселий монолог актора про відносини між Чоловіком та Жінкою. На прикладі власних сімейних відносин Олексій Гнатковський висвітлює абсурдність взаємних претензій, спорів та конфліктів, які до болі знайомі усім, хто намагається «ужитися» в сімейному житті.

На сцені «Дикун» Гнатковського зворушливий та беззахисний, дещо незграбний, водночас делікатний і брутальний, і з хорошим присмаком самоіронії. Він щиро виправдовується за невміння запитати дорогу, за мокрий рушник на подушці, за пристрасть до риболовлі, за ненависть до шопінгу, і навіть за секс без прелюдії – за все.