Прес-конференція по старту конкурсу проектів та програм


В Івано-Франківську вже восьмий рік поспіль відбудеться міський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства. 5 березня 2019 року об 11.00 год. в залі засідань міської ради (311 каб.) відбудеться прес-конференція секретаря міської ради Оксани Савчук.
У сучасному світі неабияк зросла громадянська активність. Мешканці бажають самостійно вирішувати ті чи інші питання. Хтось думає про ремонт будинку, у когось є ідеї як покращити простір у дворі, створити сучасні простори в закладах освіти, змінити ігрові зони для дітей в приміських селах, а дехто планує проведення загальноміських фестивалів. Саме для реалізації таких ідей Івано-Франківська міська рада проводить щорічний конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства.
 
На фінансування проектів 2019 року в міському бюджеті передбачено 5 млн.грн.
На прес-конференції також буде презентовано новостворений, інтерактивний сайт конкурсу проектів та програм - http://konkurs.mrada.if.ua
Сайт розроблений організаторами  передбачає всю інформацію про умови та перебіг конкурсу. Тут розміщено інтерактивну карту проектів реалізованих в період 2012 – 2018 років. Тепер кожний бажаючий має змогу ознайомитись із проектами, що були профінансовані міською радою в рамках конкурсу.