Прес-конференція щодо початку 3-го сезону Квадрату Курбаса


У п'ятницю, 7 червня об 11:00 у ГОСТ барі, що по вул. Л. Курбаса відбудеться прес-конференція щодо початку 3-го сезону Квадрату Курбаса.

9 червня в Івано-Франківську стартує третій сезон «Квадрату Курбаса».
Цього року, головним організатором заходу стане "ГОСТ Бар", однак тепер будь-який заклад в Івано-Франківську може долучитися та стати партнером проекту, аби створити унікальний мистецький та розважальний простір у серці Івано-Франківська.
Цього року організатори заходу планують долучити не тільки артистів, але і спортсменів, спікерів, тренерів, громадські організації. 

Традиційно, заходи відбуватимуться щонеділі, за умови сприятливої погоди. Зокрема, перший стартує цієї неділі — 9 червня о 17:00. Тематикою обрали літо, тому і назва відповідна "Літо у Квадраті". Організатори заявляють, що відкриття супроводжуватиметься кольоровим шоу, дикими танцями, пластичною анімацією, звуками Ібіци та іншими сюрпризами. Також, окрема локація для дітей наповниться театральними та художніми майстер-класами. Отож, запізнюватись не варто.
Нагадаємо, простір в центрі Івано-Франківська під назвою «Квадрат Курбаса» зародився о 2017 році. Це культурне, розважальне, соціальне, мистецьке та гастрономічне дійство, яке відбувається просто неба. Мета проекту «Квадрат Курбаса» — показати, що Івано-Франківськ — це самобутнє і цікаве місто, яке вміє дивувати креативними подіями.