Прес-конференція від ініціаторів концерту пам’яті Федота (Андрія Федотова)


11 квітня, 11:00 Промприлад.Реновація (Сахарова 23, завод Промприлад, 3 поверх, вхід по залізних сходах над прохідною) відбудеться прес-конференція від ініціаторів концерту пам’яті Федота (Андрія Федотова).

Вечір пам’яті Федота - це музичний марафон та концерт зі знаковим лайн-апом, створений низкою людей та колективів, які хочуть переосмислити та зберегти пам’ять про творчість франківського музиканта Федота (Андрія Федотова). В цей вечір в Парасольковому цеху на ревіталізованих площах Промприлад.Реновація буде грати хороша музика, демонструватимуться особливі мультимедійні матеріали та говоритимуться важливі слова. А що найважливіше - це буде майже 6 годин того музичного Івано-Франківська, на формування якого дуже вплинула творчість та особистість Федота. В цей вечір для вас, для Федота та себе гратимуть такі музичні колективи як Шотурма та Юрців, Lumara.Urban, Рура. Орбахоса, Конада, Ґоґодзи Ґанскі, Пенсія та Familia Perkalaba. Ведучим концерту буде Ярема Стецик.

Ідея концентру народилася серед друзів та колег Федота та реалізується ними. Всі запрошені гурти є дотичними та/або близькими до творчості Федота та виступають на благодійних засадах.

Своїми послугами та внутрішніми ресурсами підтримують концерт також Центр сучасного мистецтва та Сімейна ресторація Мулярових. Промприлад.Реновація надає приміщення, Сопрано забезпечує технічне обладнання, а а Агенція освітніх та культурних івентів ІНШІ піклується про загальний продакшн.

На цій прес-конференції про ідею концерту пам’яті, а також про те, що чекає на глядачів, розкажуть:

  • Олег Гнатів, Familia Perkalaba

  • Ярема Стецик, Пенсія
  • Олександр Грідін, Ґоґодзи Ґанскі
  • Ольга Дятел, Агенція освітніх та культурних івентів ІНШІ

Протягом прес-конференції можна буде отримати акредитацію для журналістів на відвідання концерту.

Всі деталі стосовно концерту можна знайти в події в Фейсбуці https://www.facebook.com/events/413191232453344/.