прес-конференція з приводу проведення в Івано-Франківську локальної конференції «TEDxIvanoFrankivsk»


У вівторок, 27 серпня о 11.00 в прес-центрі інтернет-видання «Бліц-Інфо» відбудеться прес-конференція з приводу проведення в Івано-Франківську локальної конференції «TEDxIvanoFrankivsk».

Організатори конференції розкажуть чому важливо не пропустити «TEDx» в Івано-Франківську та як «TEDx» змінює світ. «Що потрібно Україні сьогодні?» - стане темою обговорення конференції в Івано-Франківську.

Прес-конференція відбудеться в прес-центрі інтернет-видання «Бліц-Інфо» (м.Івано-Франківську, вулиця Січових Стрільців, 32 «Екстім-Сіті», офіс 607.

Контактна особа:
Дмитро Романюк - 050 904 80 37

Довідково.
TED - це щорічна конференція, що з 1990 року проводиться у США, про унікальні всесвітні проекти та інновації, які несуть в собі ідеї зміни та розвитку суспільства в усіх напрямках діяльності людини.
TEDx - це незалежні локальні конференції, що проводяться під егідою TED в різних містах і країнах. Ці конференції локального характеру дають можливість містам, університетам, спільнотам долучитися до світового руху TED і зробити свій внесок у розвиток ідей досконалості світу й суспільства.