Презентація кліпу Софії Михащук-Купчак на пісню «Я з тобою назавжди»


22 жовтня об 11 годині в театрі кіно «Люм’єр» відбудеться презентація кліпу Софії Михащук-Купчак на пісню «Я з тобою назавжди»

Творча група, яка працювала над створенням кліпу: танцювальна пара Віра та Андрій Часовські, Анжела Михащук, Роман Купчак, Вікторія Павлова, Ігор Волочій. Кліп розкриває у своєму змісті складні життєві лабіринти, в яких ми шукаємо найдорожчу у світі кохану людину.

Софія Михащук свою творчу діяльність розвиває з дитинства, навчаючись у музичній школі по класу скрипки, здобуваючи вищу освіту у ПНУ ім. Стефаника в навчально-науковому інституті мистецтв. Продовжує музичну  династію Стефанюків. Є викладачем по класу скрипки у музичній школі. Впродовж чотирьох років вчить юні обдарування вокальному мистецтву. Організувала власний творчий вечір та три звітні концерти вокальної студії «FORTE», керівником якої являється. Софія Михащук та її виконавці є частими гостями на ОТБ «Галичина». Пісня «Місяць і дощ» у виконанні Софія Михащук  впродовж декількох тижнів займала перші сходинки на ТРК «Вежа» у програмі «Гаряча п’ятірка». Про творчість С. Михащук записані радіопередачі «Про все і не тільки» на «UA: Карпати» та «Наші гості» на радіо «Дзвони». Неодноразово перебувала із творчими поїздками за кордоном. Організовує благодійні заходи по збору коштів для хворих дітей, що потребують невідкладного лікування.

Запрошені на презентацію кліпу: заступник голови ОДА Ярослав Паранюк, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, заступник директора департаменту культури міста Івано-Франківська Захар Панько, директор НМЦкіТП Світлана Панько, директор театру кіно «Люм'єр» Лідія Шкрібляк, селищний голова Богородчан Ростислав  Заремба, начальник відділу культури національностей та релігій Богородчанської РДА Галина Канюк, комерційний директор журналу «LIKE» Анна Угорчак.                                                

Ведучий презентації – ведучий радіо «Західний Полюс» Роман Матлюк