Презентація книги Жанни Куяви «Із медом полин»


Книгарня «Є» та видавництво «Клуб Сімейного Дозвілля» запрошують Вас на презентацію книги Жанни Куяви «Із медом полин», що відбудеться 24 жовтня.

Початок – о 17:00.

У четвер, 24 жовтня письменниця Жанна Куява презентує у Книгарні «Є» в Івано-Франківську нову книгу «Із медом полин».

Жанна Куява дебютувала в літературі 2012 року. І перша спроба одразу виявилася вдалою. Під час конкурсу «Коронація слова» її роман «Нічниця» здобув спеціальну відзнаку «За ексклюзивний жіночий твір». Цього року роман «Із медом полин», сповнений справжнього реалізму та невичерпної народної мудрості, потрапив до п’ятірки фіналістів конкурсу.

Роман «Із медом полин» відкриває перед читачами життєві істини. Авторка вчить, що відкинувши турботи і створивши у серці гармонію, можна розгледіти у заплутаному клубку чарівний візерунок долі.

 Письменниця розповідає про долю чотирьох подруг, які подорослішали і довгий час не бачилися. Життя їх то частує полином, то пригощає медом. Через 15 років довгоочікувана зустріч все ж відбудеться, проте що жінки відчуватимуть?

 Цьогоріч видання «Із медом полин» ввійшло у п'ятірку найвдаліший книг українських письменників за версією «Коронації слова».

 Щоб дізнатися більше про книгу «Із медом полин» та поспілкуватися з Жанною Куявою – приходьте 24 жовтня до Книгарні «Є».