Презентація поетичної збірки Альбіни Позднякової «Смаколики»


Книгарня «Є» та видавництво «artarea» запрошують на презентацію поетично-кулінарної збірки Альбіни Позднякової «Смаколики», що відбудеться 7 вересня. Початок о 17.00.

7 вересня у Книгарні «Є» відома українська поетеса Альбіна Позднякова презентує івано-франківським читачам нову поетичну збірку «Смаколики».

«Смаколики» Альбіни Позднякової – це збірка поезій про їжу і заразом кулінарна книга. Кожен поетичний текст супроводжується рецептом та ілюстрацією страви, виконаною київською художницею Тетяною Зозуленко.

Альбіна Позднякова – поетеса, перекладач, видавець, літературний критик та організатор різноманітних літературних дійств. Народилася 1983 року у Львові. Лауреатка численних літературних конкурсів, зокрема, «Екоарт» (2007), «Гранослов» (2007), «Смолоскип» (2008), «Просто так» (2010), «Витоки» (2010), «Ватерлінія» (2011) та «Підкова Пегаса» (2012). Авторка збірки поезій «Тяжіння» (2012). Вірші увійшли до антологій «Березневі коти», «Червоне і чорне: 100 поеток ХХ століття», «Шоколадні вірші про кохання» та «Нова українська поезія» (болгарською) та «30 віршів з-за кордону. Молода українська поезія» (польською мовою). Наразі живе у Сіетлі, США.

Захід для всіх, хто цінує мистецтво, любить поезію й полюбляє (чи лише вчиться) куховарити.