Презентація результатів проекту "Еко-варта Дністра"


28 листопада о 15.00 год. в прес-центрі Івано-Франківського прес-клубу реформ (вул. Галицька, 67 2-ий поверх) відбудеться презентація результатів проекту "Еко-варта Дністра".

Поговоритимуть про залучення волонтерів до діяльності ГО, створену в рамках проекту базу даних волонтерів та впроваджені екологічні ініціативи.

Довідково:
Проект «Еко-варта Дністра» впроваджується ГО «Гірський рятувальний центр» у партнерстві із обласним комунальним підприємством «Дністровський регіональний ландшафтний парк імені Сергія Дідича».

Метою проекту є залучення активістів і волонтерів до вирішення екологічних проблем та участі у місцевих еко-ініціативах в межах басейну річки Дністер Івано-Франківської області, територія якого завдяки своїм природним, історико-культурним ресурсам справедливо вважається однією з найбільш потенційних туристичних дестинацій Прикарпаття.

Проект впроваджуватиметься до кінця 2019 року в рамках реалізації регіональної цільової програми сприяння розвитку громадянського суспільства в Івано-Франківській області на 2016-2020 роки за підтримки Івано-Франківської обласної ради.