Президента "Porto Franko" викликають у поліцію через скандальний виступ "ХЗВ"


Сьогодні, 15 червня в Intellect Hub під час лекції гурту “Хамерман Знищує Віруси” співорганізаторка фестивалю Ірина Блехова розповіла, що їм приписують статтю.

Як з'ясувалось президента фестивалю Романа Григоріва викликають до місцевої поліції через те, що виступ гурту "ХЗВ" порушив громадський спокою. Наразі шукають адвоката, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

У поліції нарікають ще на те, що фестиваль сповідує нехристиянські цінності. Проте Блехова спростовує це.

"Фестиваль зробив великий крок вперед. Ми пропагуємо не загальнохристиянські цінності, а загальнолюдські. В державі живуть не лише християни, а й люди з Криму, будисти, ба навіть язичники. "Porto Franko" не виник би  у нашому місті, якби тут не було підгрунтя цієї культури",- пояснює співорганізатор.

Також жінка додала у приклад багато християнських епізодів, де люди ходили оголені. Глядачі також мали змогу висловити свою думку та всіляко підтримували її позицію .

"Якщо цього не розуміють мери, ради і так далі, то це їхні проблеми, а не мешканців міста і фестивалю. Дуже важливо, щоб ми були в позиції сили" , - завершує Ірина Блехова.

До теми: Мер каже освятити палац Потоцьких після виступу "найадекватнішого гурту України".

Читайте Бліц-Інфо в FacebookTelegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!