Прикарпатських фотографів кличуть взяти участь у бієнале "Природа"


Фотоконкурс "Природа" започаткований 1995 року в Івано-Франківську. Йому передувала колективна "екологічна" виставка фотографів Молдови і України (1994 рік). У 1996 році конкурс відбувся вдруге, а надалі він перейшов в режим бієнале.

Щоразу виставки приурочені до Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища.

«Прикарпатська фотографічна спільнота проводить даний конкурс з метою продовжити і розвинути найкращі традиції української фотографії в таких напрямках, як пейзаж, ландшафти, урбаністичне середовище, аерофотозйомка, флора і фауна. Також важливим є підняття питання екології, а насамперед охорони і захисту навколишнього середовища», - відзначила одна з кураторів конкурсу Вікторія Кузьменко.

Основними незмінними організаторами і генераторами проекту є Івано-Франківська обласна організація Національної спілки фотохудожників України і Народний фотоклуб "Колумб" (Тисмениця).

Цього року ми впровадили три нові номінації: «Слід людини», «Пейзаж, флора і фауна» та «Аєрофотозйомка». Окремо на кожну номінацію буде обраний переможець. Також продовжується прийом робіт від молодих учасників – віком до 15 і 20 років. Для даної категорії учасників участь безкоштовна.

Переможці конкурсу отримають медалі та дипломи, а також цінні призи і подарунки від спонсорів бієнале.

Починаючи з 1998 року практикується проведення фотопленерів. Після відкриття виставки планується проведення триденного пленера в Карпатах.

Остання дата прийому робіт – 23:59, 25 квітня 2020. Умови конкурсу і реєстрація на сайті.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!