Про творчий доробок Мирослава Дочинця говорили у франківській бібліотеці


В Україні не знайдеться, мабуть, жодного письменника, чию творчість обговорювали б так широко, як це роблять із книжками Мирослава Дочинця.

Окрім топових позицій у рейтингах книгарень, його книжки також заповнюють важливу лакуну «духовного наративу» української літератури, високо підносять маєстат нашого українського слова. Яскраві особистості та їхні влучні сентенції рясніють у кожній книжці письменника, пробиваючи шлях до читачів різного віку та соціального статусу, йдеться на сайті МВК.

Народився Мирослав Дочинець 3 вересня 1959 року місті Хуст Закарпатської області, і в цьому році йому виповнилося 60 років. З нагоди ювілею письменника та з метою більшого ознайомлення читачів з творчістю ювіляра, в бібліотеці-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132-А) Івано – Франківської МЦБС департаменту культури міської ради, провели платформу творчого доробку «Сповідь великої душі, документ великого серця».

Була оформлена книжкова виставка « Палітра ювілейних дат» та проведено огляд літератури.

Користувачі бібліотеки була мали можливість переглянути книги письменника, які є в бібліотеці, ознайомитися з біографією ювіляра. Кожен зміг вибрати собі книжку до душі.