Проблеми міста мають чути у ВР: Відомі франківці висловили підтримку Оксані Савчук


У вівторок, 9 липня команда представники громадськості, бізнесу, спорту та культури зібрали пресконференцію, аби висловити підтримку кандидатці у народні депутати від 83 округу, свободівці Оксани Савчук.

Голова ГО "Громадський інститут аналітики" Віталій Перевізник впевнений, що досвід роботи у громадському секторі та  місцевому самоврядуванні дасть Оксана Савчук бути добрим депутатом для громади.

"У світі такий досвід завжди шанують і враховують, бо він дає той необхідний старт для роботи народного депутати. До прикладу, як працювати з проектами рішень. Комусь це може здатися неважливою дрібницею, але без такого досвіду депутат не зможе виконувати свої обов’язки. Насправді, таких дрібниць у роботі народного обранця є багато, і досвід роботи у місцевому самоврядуванні тут знадобиться. Окрім того, я можу бути спокійним , що Оксана Савчук справді представлятиме у парламенті мою позицію, позицію франківців. І буде підтримувати у парламенті питання щодо захисту української мови, підтримки культури та освіти. Саме тому я голосуватиму за Оксану Савчук", - каже Перевізник.

Поетеса, членкиня Національної спілки письменників України, професорка Прикарпатського університету Ольга Слоньовська впевнена, що до парламенту мають йти молоді – ті, кого не вкусив упир під назвою «Радянський союз». А ще - обов'язково жінки.

"Жіночий голос потрібен суспільству, бо жінка передбачає 24 ходи наперед. Жінка дбатиме й про освіту, й про економіку, й про армію. Тому я голосуватиму за Оксану Савчук. Хоч я чула від людей, що франківці не хочуть її відпускати, бо вона завжди реагує на їхні прохання та звернення . Але ж люди, треба думати не лише про свій двір, треба думати про Україну! Оксана у парламенті зможе більше для України зробити, аніж в Івано-Франківську"- впевнена Слоньовська.

Також підтримку свободівці висловили Володимир Бердецький та Неля Романовська (автори і солісти гурту "П'ятий океан"), президентом МФК "Прикарпаття" Василь Ольшанецький, власниця  торгової марки "Комекс" Неля Вилегжаніна, керівник медичного закладу "Брас" Станіслав Онищук,  художник Михайло Дейнега, спортсменка Христина Юдкіна, підприємець, директор курсів з робототехніки “Arduino” Олексій Трелевський.

Оксана Савчук подякувала за підтримку та довіру і запевнила, що не підведе їхніх сподівань.

«Івано-Франківськ потребує депутата, який дбатиме про місто у різних напрямках. Про наше місто та його потреби мають чути у Верховній раді. Нам потрібно будувати міст порозуміння між Івано-Франківськом і Києвом. Разом із командою Марцінківа ми можемо це робити. Я йду до Верховної Ради України, щоб наше місто продовжувало рухатися вперед», - підкреслила кандидатка по 83 округу.