Продукти туризму Прикарпаття презентували на воркшопі у Києві


18 серпня прикарпатські чиновники спільно з туроператорами області представили туристичні продукти внутрішнього туризму на спеціалізованому воркшопі у Києві в бізнес-просторі Zruchno.Travel.

У заході, організованому Асоціацією індустрії гостинності України, взяли участь представники більше 50 київських туроператорів та ЗМІ, передає відділ прес-служби ОДА.

Бізнес-зустріч стала важливою та актуальною подією як для представників регіонального бізнесу, так і для їхніх потенційних партнерів та споживачів туристичного продукту Івано-Франківщини.

У своєму виступі начальник відділу туризму управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації Віталій Передерко підкреслив пріоритетність туризму для Івано-Франківщини, акцентував увагу на сезонності туристичних потоків, маркетингових та інфраструктурних проектах влади, необхідності вдосконалення логістичного сполучення нашого регіону з Одесою, Дніпром, Запоріжжям, Харковом тощо.

Туристичні фірми області – «Апельсин», «Еней», «Надія», «100 стежин» – презентували продукти, орієнтовані на різні сегменти споживачів внутрішнього туризму, зокрема, гастрономічні тури, квест-тури, святкування Різдва на Прикарпатті, тур «Унікальне Прикарпаття», які включають відвідання давніх місць сили гуцулів, єдиного в Європі грязьового вулкану, важкодоступних Бухтівецького та Крапелькового водоспадів тощо.

Нагадаємо, що дослідження показало, що у минулому році Івано-Франківщину відвідали понад чотири мільйони туристів.