Проект-угоду по встановленні межі Івано-Франківська та с. Загвіздя нарешті узгоджено


На сесії Івано-Франківської міської ради узгодили умови проект-угоди про врегулювання земельного спору по встановленні межі Івано-Франківська та с. Загвіздя Тисменицького району, повідомляє кореспондент «Бліц-Інфо».

Оскільки сторони зважаючи на ряд проблемних моментів, щодо врегулювання земельного спору по встановленні межі, на взаємній та добровільній основі виявляють бажання співпрацювати у втіленні заходів, спрямованих на досягнення намічених цілей сторони зобов’язались виконати ряд умов, повідомляє кореспондент "Бліц-Інфо".

Івано-Франківська міська рада  –  не включає до проекту відповідного рішення окрім раніше визначеної земельної ділянки площею  4, 89га  на користь Загвіздянської  сільської ради, що входить в межі с. Загвіздя. Також дає безстроковий проїзд перевізникам маршруту Загвіздя-Івано-Франківськ-Загвіздя через вулиці: Галицька, Дністровська, Василіанок до 20хв. В районі магазину «Турист». І ОДА теж погодження даного маршруту. Крім того, гарантує проведення ремонту вулиць Липова в с. Загвізді до вересня місяця 2013 року.

А в свою чергу  Загвіздянська сільська рада та Тисминецька РДА погоджують межу між містом Івано-Франківськом згідно схеми, розробленої ДП «Івано-Франківський інститут землеустрою» з врахуванням угоди. Також  сільська рада безоплатно передає Івано-Франківській міській раді для списання меліоративну систему в урочищі «Нивки» с. Загвіздя.