«Протизастудний набір» на Центральному ринку


Натуральні засоби зараз стають одними із найпопулярніших способів лікувати різні поширені захворювання та проблеми зі здоров’ям.

Зокрема, лимон, імбир та часник традиційно вважають набором проти застуди та грипу, пише сайт Центрального ринку.

Адже, часник відновлює організм після перевантажень і бореться зі стресом. Він ефективний та природний антибіотик при лікуванні проблем з легенями, а також допомагає у боротьбі з кашлем. Для зміцнення імунітету корисно їсти часник в свіжому вигляді.

Імбир для стимуляції імунітету застосовують у вигляді приправ до різних страв – його додають в перші страви або кашу, м’ясні страви. Відмінний ефект має чай з імбиром, він бореться з інфекціями і стимулює клітини на боротьбу з вірусами. В імбирний чай для посилення ефекту можна додати мед або лимон.

У лимонах міститься велика кількість вітаміну С, тому він вважається кращим союзник проти простудних захворювань, адже є імуностимулятором. Він не виліковує, але допомагає запобігти або скоротити тривалість хвороби. 

Вітамін С зберігається в свіжих плодах і соку, а при термічній обробці або тривалому контакті з повітрям руйнується. Тому сік лимона необхідно додавати в воду або содову і тут же випивати, а чай пити закушуючи лимоном. 

Лимон, імбир та часник – це продукти, які зараз особливо популярні серед івано-франківців.

На Центральному ринку кілограм турецьких лимонів вартує 65-80 гривень, іспанських – 90-100 гривень.

Єгипетський ранній часник коштує 120 гривень за кілограм, минулорічний китайський – 160-180 гривень. Він упакований в сіточку по 5-6 головок, яка заважить 150-250 грамів.

Часник український на прилавках Центрального ринку Ви знайдете в середньому по 80-100 гривень за кілограм.

Також імбир обійдеться від 400 до 500 гривень за кілограм. Але для «протизастудного набору» можна взяти кілька невеликих корінців на 100-200 грамів.

Отож, на Центральному ринку Івано-Франківська Ви маєте змогу придбати ці та багато інших, а головне свіжих овочів та фруктів за доступними цінами.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!