Прикарпатці попросили у Олександра Сича допомогти у завершенні реконструкції дитсадка


Голова обласної ради Олександр Сич провів прийом громадян з особистих питань. Задля вирішення власних проблем до очільника вищого самоврядного органу влади області звернулося більше двох десятків мешканців Прикарпаття.

Під час прийому люди порушували майнові, земельні питання, зверталися за матеріальною допомогою на дороговартісне лікування та покращення соціально-побутових умов. Окрім цього, виборці просили підтримки у завершенні реконструкції дитячого садочку на Коломийщині, створення музею підпільної друкарні УПА у Галицькому районі, порушували питання щодо призначення та звільнення керівників комунальних установ, конфліктної ситуації в шкільному колективі на Тлумаччині тощо.

Разом з тим, у розмові з високопосадовцем громадяни озвучували різноманітні суспільні проблеми та питання соціальної несправедливості. Зокрема, щодо подальшого функціонування галузі лісового господарства області, неналежного надання послуг репресованим та політв’язням в медичних закладах та аптеках Прикарпаття, неврегульованості забезпечення пільгового проїзду тощо.

Порушені під час прийому громадян питання будуть взяті на контроль та спрямовані у відповідні підрозділи виконавчої і представницької влади для вжиття необхідних заходів. Кожний заявник у місячний термін отримає відповідь про стан вирішення його проблеми, за винятком тих, на які надано усні роз’яснення під час прийому.