Прикарпатців кличуть підтримати рідну команду у домашньому матчі Першої ліги


Наступного тижня футбольний клуб «Прикарпаття» зіграє перший домашній матч у Першій лізі.

Про це сьогодні, 13 липня на прес-конференції, присвяченій старту команди у Першій лізі розповів міський голова Руслан Марцінків, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

За його словами, підтримка команди зараз є дуже важливою. Марцінків нагадав, що на минулій сесії з обласного бюджету для "Прикарпаття" виділили 1 мільйон гривень.

«Це наша спільна праця, наша спільна справа», - зауважив Марцінків.

Також мер зазначив, що при команді створили благодійний фонд «Прикарпаття», який додатково поповнюватиме бюджет команди. Його очолив Олег Кучкуда.

Президент клубу Василь Ольшанецький зауважив, що у команді «Прикарпаття» грають тільки місцеві футболісти. Ольшанецький додав, що у команді відбулись ротації – троє гравців покинули команду, а на їхнє місце прийшли троє новачків – це Василь Цюцюра, Микола Квасний та Святослав Лаврук.

Відтак франківців закликають прийти 20 липня о 18 на стадіон «Рух» та підтримати команду рідного краю. За словами тренера Володимира Ковалюка, участь у Першій лізі для команди буде досить цікавою.

«Нас не так просто буде обіграти. Розуміємо, що команди-суперники у нас будуть сильними, однак ми так просто не здамось», - акцентував Ковалюк.