Прикарпатців просять допомогти паралізованій жінці ліками, памперсами і їжею


20 довгих років Марія є прикутою до ліжка. Жінка повністю паралізована після перенесеного туберкульозного менінгіту, а півтора року назад, під час прогулянки, Марію вдарила машина.

50-річна Марія, з с. Іваниківка, 20 років тому захворіла на туберкульозний менінгіт, хвороба дала важкі ускладнення, відтак жінка є абсолютно паралізованою. Про це повідомляється на сторінці Благодійна організація "Час добра та милосердя".

Доглядає за Марією 78-річний батько, та брат. Старенький тато доглядає господарку, а брат допомагає по хатнім справам, та піклується про Марію, коли батько не взмозі самостійно дати ради. Родина живе з загальним доходом в місяць - 6000 грн, це включаючи дві пенсії, та 35 грн, які отримує брат по догляду за Марією. На роботу брат піти не в змозі, так як вдома постійно потрібні сильні, чоловічі руки, тож залишати двох своїх рідних - не може. 

Волонтери розповідають, що півтора роки тому, під час прогулянки, Марію на інвалідному візку, вдарила машина... Жінка вилетіла з візка, на щастя залишилася живою, але отримала важку гематому голови, і тепер, час від часу змушена приймати капання в домашніх умовах, для покращення свого стану. 

На фото виставлені ліки, які на постійній основі приймає Марія і які їй потрібні.

Світлина від Благодійна організація

Також потрібно :

  • Харчі ( все те, що їмо ми з Вами )
  • ВЕЛИКА ПОТРЕБА - постільна білизна ( півторачка)
  • Памперси - "М"
  • Пеленки (90×60)

Можна допомогти фінансово: 

Рахунок – 26005052549009
МФО- 336677 EGRPOU – 42732425 
Карта ключ Приват банк - 
5169 3305 1633 7117 - Кушніренко Валерія, БО "Час добра та милосердя,
Обов’язково в призначенні платежу вказувати "для Марії"

Посилки можна надсилати (нова пошта)

м. Івано - Франківськ
відділення номер 9
Кушніренко Валерія
тел.0950301429
На коробці напишіть - "для Марії"