Прикарпатців просять придумати логотип для Дністровського ландшафтного парку


Стартує конкурс на розробку логотипу КП «Дністровський регіональний ландшафтний парк ім. С.Дідича»

До участі в конкурсі запрошуються рекламні агентства, дизайнери, художники та інші юридичні та фізичні особи.

Вимоги до роботи:

- на конкурс подається оригінальне зображення повної чи скороченої назви установи з довільним використанням різних кольорів, шрифту, рисунків, графічних елементів та ін.;
- графічний файл зображення  не менше 800 х 800 пікселів, розміром не більше 1 МБ, з роздільною здатністю не менше 300 dpi;
- текст, рисунок, фотографія, коллаж, комп’ютерна графіка, що будуть використані для створення логотипу, повинні бути авторськими;
- робота та її зміст мають відповідати законодавству України.
- форма подання - короткий опис вмісту та графічні матеріали, що можуть складатися з чотирьох листів формату А4:
- логотип на двох мовах (українська, англійська);
- кольорове вирішення;
- логотип у вмісткому середовищі (навігація);
- поліграфія, чашки, футболки, сувенірна продукція, тощо.
- презентація надається в форматі ppt (Microsoft Power Point), логотип - в jpg (графічне зображення) та в форматі векторної графіки (*.cdr, CorelDraw).

Кожна конкурсна робота повинна супроводжуватися пояснювальним документом, який детально розкриває кольорову концепцію, що використовувалась автором при розробці самого символу логотипу та його складових, розкриває зміст та значення загального образу емблеми Дністровського РЛП.

До роботи додається заявка учасника, де зазначається прізвище, ім’я та по-батькові (повністю), рік народження, місце навчання або роботи, контактні координати та короткий опис роботи.

Надані на конкурс роботи не повертаються та не рецензуються.

Термін проведення конкурсу: 1 грудня – 29 грудня 2017 року. Конкурсні роботи, заявки, запитання надсилати на електронну адресу dnisterpark@gmail.com.

Оголошення результатів: результати конкурсу будуть розміщені на офіційній сторінці Дністровського регіонального ландшафтного парку у соціальній мережі Facebook та ЗМІ.