Прикарпатець намагався вкрасти продукти з магазину, погрожуючи продавцям


Чоловік уже неодноразово вдавався до крадіжки, намагаючись викрасти товари із магазину, але цього разу уникнути покарання завадили працівники охорони.

Днями поліцейські охорони отримали сигнал від оператора пульту централізованого спостереження Управління поліції охорони в Івано-Франківській області про спрацювання тривожної кнопки в магазині по вулиці Мазепи.

Прибувши на місце події, до поліцейських звернулася працівниця магазину, яка вказала на невідомого громадянина, який висловлювався нецензурною лайкою, погрожував працівникам магазину, а також намагався пошкодити двері. Дану особу було негайно затримано. Згодом, правоохоронці дізнались, що чоловік є «частим покупцем», адже неодноразово працівники магазину помічали, що він краде малогабаритний товар, який ховає до кишень і тікає з магазину, а сьогодні вчинив конфлікт, і ще й намагався пошкодити майно магазину.

Затриманим виявився раніше судимий 52-річний житель одного із сіл Надвірнянського району. Наразі за даним фактом поліцією розпочато перевірку.